02.06.2023

Lastenpäivä Casa Haartmanissa 11.6.2023 klo 10–14

Tervetuloa koko perheen taidetapahtumaan taiteilijakoti Casa Haartmaniin! Tule maalaamaan, askartelemaan sekä kokemaan entisajan elämää ja nykyaikaa kanssamme. Päivän ohjelmistossa on tekemistä ja puuhaa koko perheelle, luvassa mm. paperinuken tekoa, nyörin punomista, taidepaja, kuvauspiste sekä museopeli. Lastenpäivä on täysin ilmainen. Otamme sisään museoon rajoitetun määrän vierailijoita kerralla, mutta puutarhassamme on hyvin tilaa askarrella ja maalata odottaessa. Suosittelemme tapahtumaa erityisesti 6– 13-vuotiaille lapsille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Naantalin museon ja Naantalin musiikkijuhlien kanssa. Huomioittehan, että osa päivän aktiviteeteista tapahtuu ulkona ja näin ollen tapahtumalla on säävaraus.

Esimerkkejä päivän ohjelmasta:

Casa Haartmanin Kristiinankadun puoleiselta sisäänkäynniltä löytyy mm. seuraavat pisteet:

Paperinuken teko Haartmanin pariskunta rakasti koiria. Tule askartelemaan heidän koiristaan inspiroituneen paperinuken!

Taidepaja Casa Haartmanin lastenpäivänä on mahdollista osallistua ulkoilmamaalauspisteelle. Tule maalaamaan kuva oman mielesi mukaan!  

Kuvauspiste Casa Haartmanin valokuvauspiste palvelee teitä koko lastenpäivän ajan. Kuvauta itsesi ja perheenjäsenesi taiteilijoina!

Lankanyörin punominen Valitse mieleisesi värit ja opi punomaan lankaa entisajan tavoin.

Museon sisällä:

Museopeli Tule tutustumaan museon sisätiloihin osallistumalla museopeliin. Kaikkien vastauslappunsa jättäneiden kesken arvotaan päivän lopuksi pieni palkinto.