02.02.2024

Casa Haartman etsii kesäopasta

Haemme kahta museo-opasta kesäkaudeksi 2024, yhtä Ett Hem -museoon Turkuun ja toista Casa Haartmaniin Naantaliin. Kummatkin museot ovat osa Åbo Akademin säätiötä.

Museo-oppaana työskentelet opastaen asiakkaitamme innostavalla tavalla. Työ sisältää myös muita asiakaspalvelutehtäviä, mm. valvontatehtäviä museon tiloissa ja työskentelyä kassalla. Työhön voi myös sisältyä museon sosiaalisen median kanavien päivitystä.

Etsimme sinua, jolle on luontevaa työskennellä yleisön edessä ja asiakaspalvelutehtävissä. Sinulla on hyvät viestintä- ja yhteysvalmiudet ja pystyt sopeutumaan vaihteleviin tilanteisiin. Hallitset opastuksen ja asiakaspalvelun molemmilla kotimaisilla kielillä sekä englanniksi. Taidehistorian tai muiden kulttuuri- ja historia-aineiden opinnot ovat edellytys oppaan työssä. Aikaisempi kokemus oppaana työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Ett Hem -museo on avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun asti ja Casa Haartman kesäkuusta elokuuhun. Työsopimus on tuntiperusteinen ja määräaikainen. Työaika on vähintään 25 tuntia viikossa, mutta lisätyötä on mahdollisesti tarjolla niin kesäkaudella kuin sen jälkeen, esim. tilausryhmien opastusta aukioloaikojen ulkopuolella sekä viikonlopputöitä kesäkauden jälkeen.

Hakuaika päättyy 29.2.2024. Liitä hakemukseesi CV:si. Mainitse hakemuksessasi, jos haet vain toiseen museoon. 

Hae kesäoppaaksi tämän linkin kautta

Lisätietoja antaa:

museoamanuenssi Maria Jansén (Casa Haartman) 040 674 4930

museoamanuenssi Maria Solin (Ett Hem) tfn 050 363 2982

Museet Ett Hem
Piispankatu 14, Åbo